Bijzonder beursmoment

Platinum Best Stand Award zorgt voor extra toeloop tijdens International Flower Trade Expo (IFTEX)

Samen met kwekers en kopers doen wij het mooiste wat er is: de wereld voorzien van bloemen en planten. Daarbij grijpen wij niet alleen de kansen aan die extra afzetmarkten bieden, maar proberen wij ook waarde toe te voegen in de directe stromen tussen kwekers en kopers.

Op dit moment is 16% van onze € 4,9 miljard aan omzet afkomstig van internationale aanvoerders. Buiten Royal FloraHolland vinden ook leveringen van internationale aanvoerders aan exporteurs plaats. Er is dus nog altijd een groeiend aandeel van internationale handel, waarin Royal FloraHolland op dit moment nog geen waarde toevoegt. Met een scherpe logistieke en internationale strategie werken we hard aan de verbetering hiervan. Verdere digitalisering van de marktplaats voor sierteeltproducten helpt hierbij.

International Flower Trade Expo
Om kwekers en kopers te wijzen op de wereldwijde mogelijkheden van onze marktplaats gaven we in juni 2018 ons visitekaartje af tijdens de International Flower Trade Expo (IFTEX). Deze internationale vakbeurs voor bloemen en planten in Nairobi trekt jaarlijks honderden internationale inkopers en kwekers uit de Afrikaanse regio. Naast het onderhouden van bestaande contacten stimuleerden we tijdens deze beurs ook bij nieuwe relaties de handel via onze marktplaats.

Platinum Best Stand Award
Daarbij kregen we een steuntje in de rug. Tijdens de IFTEX ontvingen wij de Platinum Best Stand Award voor het beste standontwerp. We ontvingen de Award uit handen van Chris K. Kiptoo, viceminister van het Keniaanse ministerie van handel en industrialisatie. Deze mooie erkenning zette onze stand tijdens de beurs nog eens extra in de spotlights.

Volgend moment:

Bijzonder moment in verbetering dagelijkse dienstverlening. Lees meer

Uitgelicht

Floriday

Floriday workshops

38

Lees meer

Dienstverlening

Kwaliteit kloklogistiek

96%

Lees meer

Duurzaamheid

Duurzame productie

40%

Duurzame
bloemen

Lees meer

“Operatie en
dienstverlening op orde
en … doorpakken!”

Verhandelde soorten bloemen en planten

40.000+

Transacties
per dag

100.000+

Aanvoerders

5.550

Leden

4.031

Klanten

2.465